Erker Stanovi Novi Sad

Skver plus iz novog sada bavi se projektovanjem, izgradnjom i prodajom stanova i poslovnog prostora. Ili pretraite indeks ulica 1 3 9 a b c d e f g h i j k l m n o p r s t u v z

Pin on basics

Lokacija, struktura, kvadratura, cena, skice, slike, kontakti prodavca.

Erker stanovi novi sad. Nova lokacija, preradovieva 46, petrovaradin 1 , 2020; 8332 detalji linea invest linea invest 2021 u izgradnji m2 od 2,000 2021 u izgradnji marka miljanova 3 m2 od 2,000 3, marka miljanova, , [] Nastavljamo sa primenom zelenog koncepta stanovanja i na ovom objektu na kom je planirano izvoenje zelenog krova.

Dusko prodaje stan 2 sobe, 36 m 2, 27.000 lipov gaj, novi sad, novi sad uknjizeni novi useljivi stanovi 750e gratis parking mesto grejanj po utrosku detaljno dusko prodaje stan 2 sobe, 43 m 2 , 32.250 lipov gaj, novi sad, novi sad nov uknjizen stan u polusuterenu nove zgrade detaljno Novi sad je i univerzitetski grad pa je i to razlog zato je novi sad prepun mladih ljudi. Poetna prodaja vesti dokumenti saveti.

Firma erker plus doo se bavi izvodjenjem gradjevinskih radova za erker inzenjering doo i investiranjem stambeno poslovnih objekata u novom sadu i na zlatiboru. Svi oglasi za izdavanje stanova na jednom mestu. + 381 021 654 63 39 tel:

Stanovi , garae, poslovni prostori novi sad. Stanovi za izdavanje ili prodaju novi sad, telep. Krase ga mnogi muzeji, verski objekti, kulturno umetnika drutva, galerije kao i mnogobrojni sportski klubovi.

Novi sad je i univerzitetski grad pa je i to razlog zato je novi sad prepun mladih ljudi. + 381 021 654 63 39 tel: Stanovi direktno od investitora bez provizije u beogradu i novom sadu.

Jedna padavinska stanica nalazi se na novoizgraenom objektu u. U ponudi kompanije erker inenjering se nalaze nekretnine: Stotine stanova je kupljeno upravo preko oglasi.rs sajta.

Stanovi na prodaju novi sad ovaj grad nosi naziv srpska atina upravo zbog svoje bogate istorije i kulture koju ima iza sebe. Pozovite nas , vaer inenjering +381 62 778 428. Popovica lux, novi sad esnaest stambenih objekat p+1+du u izgradnji koste okice 35, novi sad stambeni objekat su+p+3+pk u ponudi

Novi pogled na novi sad nova erker lokacija nalazi se na mieluku, u delu grada koji se brzo razvija, sa odlinom pozicijom i prelepim pogledom ka dunavu i novom sadu. Poetna prodaja vesti dokumenti saveti zeleni koncept stanovanja drutvena odgovornost upoznaj ns reference. Vizija doo novi sad adresa:

Ve 20 godina smo prisutni na tritu. U blizini se nalazi osnovna kola kosta tifkoivi, ambulanta u zmaj ognjena vuka, mup u kralja petra i, eleznika stanica. Doo erker inenjering je porodina graevinska firma koja uspeno posluje od 1998.godine i moda ak i jedini investitor koji moe da se pohvali sa ak 32 objekta na teritoriji novog sada.osniva i vlasnik je jedan od retkih investitora u novom sadu kome je graevina zanimanje.pored kvalitetnih objekata,pristupanih cena i praenja trendova po pitanju materijala i opreme,erker je.

Krase ga mnogi muzeji, verski objekti, kulturno umetnika drutva, galerije kao i mnogobrojni sportski klubovi. Dvorini stan na atraktivnoj lokaciji. Najvea ponuda stanova u novom sadu.

Bilo da traite garsonjeru, dvosoban ili viesoban stan ve 20 godina je sajt oglasi.rs asistent u pronalsku idealnog stana za vas i vau porodicu. Stanovi na prodaju novi sad ovaj grad nosi naziv srpska atina upravo zbog svoje bogate istorije i kulture koju ima iza sebe. Lokacija, struktura, kvadratura, cena, slike, kontakti prodavca.

67980 fantastina nekretnina na uvek traenoj lokaciji. Stanovi od investitora novi sad. Ponuda i prodaja stanova, novi sad, novogradnja, od investitora.

Koste okice bb, novi sad u ulici koste okice bb, koja se nalazi na salajci, izgradili smo stambeno poslovni objekat sa 2.200 m korisnog prostora, 32 stana i 5 lokala. Stanovi grbavica, useljivi ili u izgradnji. Pogledajte najveu ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Pronaite idealan stan za sebe i svoju porodicu sa svim pripadajuim fotografijama i kompletnim opisima. Nova lokacija, filipa vinjia 7 i 9, novi sad 22 , 2020; Mirna ulica u samom centru grada.

Svi oglasi za izdavanje stanova u beogradu. Izdavanje stanova u novom sadu, beogradu, niu ili na teritoriji ostalih gradova u srbiji. ora servickog 1, novi sad srbija 21000 telefoni:

Pronaite pravi tip nekretnine za vas. 2020 u izgradnji 2,200 2020 u izgradnji afarikova 27 2,200 27, safarikova, , novi sad, novi sad city, south backa administrative district, vojvodina, 21101, serbia id:

Pin on Moj dom

Pin on StaPratimo

Pin on Stanovi Prodaja Beograd

Pin on Moj dom

Pin on Prodaja stanovaVislavski

Pin on Nekretnine

Pin on gardinoci

Subscribe to receive free email updates: